26 Eylül 2009 Cumartesi

Antalyaspor - Fenerbahçe//Maç Öncesi

Lige 6'da 6 yaparak başlayan Fenerbahçe, 7. haftada eksik Antalya önüne çıkıyor..Ev sahibinde kaleci Ömer, Yalçın, Fatih Ceylan ve Serge Djehoua eksik.. Fenerbahçe'de ise Emre cezalı ve Bilica'da yabancı kontenjaına takıldı. Roberto Carlos'u sezon sonuna kadar kalmasına ikna için verilmiş bir garanti gibi gözüküyor bu durum..Ayrıca sakatlığı tamamen geçen ve hafta içi idmanların yıldızı olan Özer yine ilginç bir kararla İstanbul'da bırakıldı. Daum'u bazen anlamak zor oluyor işte.

Fenerbahçe'nin sezon başından beri tempo problemi olduğu aşikar ama bu durum deplasmanda beklenenden daha başarılı bir grafik çizmesine neden oluyor. Anadolu takımlarının düşük tempoda fark yaratacak isimlere sahip olmaması Fenerbahçe'nin temposuz oyun sistemine karşı kazanma şanslarını düşürüyor. Kaldı ki Antalya'da bugün fiziğiyle defansı zorlayabilcek en önemli ismi (Serge) yok. Yani temposuz bir maçta Antalya adına etkili olabilcek kozları yok. Bu konuda geriye bir isim kalıyor, o da forma girememiş olmasına rağmen Necati Ateş.

Açıkçası zevksiz bir maç bekliyorum, az gol olur ve Alex faktörü bugün maçın sonucunu belirler. Antalya için en iyi sonuç beraberlik olur, o da gol yememeyi başarabilirlerse..

Hiç yorum yok: