17 Ağustos 2009 Pazartesi

Beşiktaş 2-0 Antalyaspor


Maç seyircisiz olunca insanın içinden izlemek bile gelmiyor açıkçası o yüzden iki takımı da performansları bakımından eleştirmek haksızlık olur biraz..


Antalyaspor gerçekten kadro kalitesi olarak bu ligin en zayıf takımı..Ömer,Kerim Zengin,Fatih Ceylan,Ali Zitouni ve Balili dışında bence Süper Lig kalibresinde oyuncuları bulunmuyor..Belki bir de Veysel'i katabiliriz bu isimleri kariyerine ve futbol oynama arzusuna saygı bakımından ancak o da artık fizik olarak bu düzeyde top oynayamaz..


Maça dönecek olursak,5-10 sene evvelin tipik bir Türkiye ligi maçıydı..Büyük takıma karşı tamamen savunma yapan,hücumu düşünmeyen(her şeye rağmen bu konuda Sivasspor'dan oldukça isteklilerdi,Antalyaspor'un sorunu kadro kalitesiydi) ve golü yedikten sonra tamamen teslim olacak bir oyun düzeniyle oynayan bir Anadolu takımı öbür tarafta da hücum varyasyonları denemeyen golü atmak için sadece kaliteli ayaklarına güvenen büyük takım..Maçın büyük bölümünde rakibine direnen Antalyaspor golü yedikten sonra bayrağı çekti ve o dakikadan sonra bizim gibi Beşiktaş'ın paslaşmasını izledi..


Gollere gelecek olursak...İlk gol Beşiktaş'ın maç boyunca organize olarak geldiği ender pozisyonlardan birinin sonucunda geldi..Nihat kaleye vurmak yerine ilk kez uygun isme pası verince de Beşiktaş golü buldu..İkinci gol ise gerçekten çok güzeldi..Maç boyu çektiği şutladan Tello'nuın bugün bu tarz şık bir gol atmak istediği belliydi açıkçası ve bir frikik sonucunda bu isteğini gerçekleştirdi..


Son bir söz de hakeme söylemek istiyorum..Allah aşkına evlerinize birer Digiturk alında şu Spormax'ten maç izleyin..izleyin ki görün maç nasıl yönetilir..bir hakemin oyunun temposunu nası artırabilceğini görün..birara ekrana yansıdı Antalyaspor 21 faul yapmıştı ve tahmini olarak bu rakam 25-30 arasındadır maç sonunda..Peki Antalyaspor kaç tane kart gördü..? '0'..evet 25 tane faul yapan bir takım kart görmez mi?? Görmez işte sorun o takımda değil, o 25 tane saçma sapan faulü çalan hakemde..Öyle düdükler çaldıki bu akşam birçoğunda Beşiktaş'ın atağını kesti..Ya dün akşamki gibi ofsaytı görmeyin rakibim gol atsın,varsın olsun haksız penaltı çalın takımımın aleyhine hata diyelim sesimizi çıkarmayalım kabulüm ama gerekli gereksiz her müdehaleye faul çalıp da şu maçların kalitesini daha da düşürmeyin..

2 yorum:

sandstormx dedi ki...

saçma sapan bir maçdı seyircisiz, oyun kalitesi düşük adamı futboldan soğutacak cinsden bi maçdı... bide şu nihat kendini ronaldo sanmakdan vazgeçsin...

The Crow dedi ki...

bu yazdıklarının altına imzamı atarım,senle aynı fikirdeyim