30 Ekim 2009 Cuma

Bardağın Çıkış Anı!!

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda misafir taraftar tribününün üstünün, önünün ve yanının kapalı olduğunu bile bile(ben hatırlayamadım o yazıyı yazarken) Galatasaray tribününden atıldığı iddia edilen su şişesinin akıbeti Lig Tv'nin hd kalitesindeki görüntülerinde belli olmuş..

Haberin linki de burda..

Bi alttaki yazıda da yazmıştım FB TV'nin çıkaracağı fizik kitabıyla yan hakeme gelen şişenin de Galatasaray tribününden geldiği açıklanır herhalde diye..Antu'nun yayınladığı yazıyı okumamıştım ancak zaten söylemişler.

'Artık bu ağlama faslı bitsin. Herkes mağlubiyeti insan gibi hazmetmeyi öğrensin yoksa her saldırıya cevabımız sürecek. Örneğin yan hakeme atılan yabancı maddeyi de onların attığını kanıtlamak gibi, Hakan Balta`nın attığı golden sonra tribünlerimize 2 kere yaptığı iğrenç kol hareketlerinin görüntüleri gibi.'

HD görüntülere bakmadan, biraz fizik biraz matematik hesabı ile olaya at gözlüksüz bakarak görülebilecek gerçeği şimdi anlayanlar Galatasaray taraftarlarına attıkları iftira için özür dileyecekler mi acaba??

Not:görüntüde Arda'nın Baroni'nin ayağına basıp basmadığı da belli oluyor.Video HD kalitesindedir Fenerbahçeliler de rahatlıkla görebilir..

2 yorum:

WarBlood dedi ki...

Ne biçim insan bunlar ya,anlamak imkansız.Utanmadan yan hakemide onlar yaraladı diyorlar.Tamam Hakan Balta'nın golden sonrası hareketleri hoş değil,fakat bu söylenenlerde hiç hoş değil.Sonrada fb taraftarının geneli çirkef dediğimizde,suçlu oluyoruz...

father vic dedi ki...

bu çirkeflikten ziyade insanları aptal yerine koymak bana kalırsa..orda demek istedikleri şey:

ulan o kadar bariz bir gerçeği saptırıp inandırdık ki istersek o yan hakemi galatasaraylıların yaraladığına da inandırırız insanları..

çünkü statlarının misafir tribünlerinin yapısını herkesten iyi bilenlerin o olayı öle yansıtmaya çalışmasının başka bir açıklaması yok..

yine de genelleme yapmayalım o terbiyesizliği yapanları yargılayalım.